29.08.2023, 22:06

Окупанти на Херсонщині ломляться до будинків: активісти "Жовтої Стрічки" назвали причину

Херсонська область

У тимчасово окупованих Генічеську та Скадовську Херсонської області російські загарбники ломляться до будинків місцевих жителів. Вони говорять, що хочуть "уточнити списки". 

Про це повідомляють активісти "Жовтої Стрічки", передає Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу ]]>руху.

Зазначається, що росіяни прагнуть показати, що нібито багато людей прийшли на так звані "вибори" та взяли в них участь. Зауважимо, що вони мають відбутися на початку вересня.

"Оскільки велика частина мешканців ТОТ виїхала з громад, окупанти намагатимуться примусити прийти на "вибори" всіх, хто залишився", — йдеться у повідомленні.

Тож з цією метою колаборанти та чиновники, які приїхали з Росії обходять будинки та квартири жителів тимчасово окупованих територій. Вони перевіряють, хто там живе і чи мають ці люди паспорти РФ.

Нагадаємо, що окупаційна "влада", що контролює зайняті території Херсонщини, з початку "виборчої" кампанії, планує змусити місцеве населення отримувати російські паспорти через заздалегідь урегульовані "рекомендації".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: СБУ повідомила про підозру "коменданту Херсонщини", який катував українців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк