30.08.2023, 10:46

"Нарадилися": Гайдай розповів подробиці "прильоту" по "прокуратурі" Кремінної та опублікував фото

Кременная

У тимчасово окупованій Кремінній Луганській області у вівторок, 29 серпня, сталася неприємність - прилетіло до будівлі так званої прокуратури, де знаходилися окупанти.

Про це повідомив ексглава Луганської ОДА Сергій Гайдай, повідомляє Час Пік.

"На нараду щодо майбутніх виборів на Луганщині зібралися окупаційні топ-чиновники, але тривав захід недовго", - написав Гайдай у мережі.

За його словами, у його розпал стався "приліт", і обмін думками щодо організації виборчого процесу вимушено закінчився.

"Нарадилися". В українській Кремінній вранці у вівторок (29 серпня), не дуже розумні р*шисти-загарбники у будівлі так званої "прокуратури" проводили "останній зліт" - нараду з незаконних виборів. Простими словами – яку цифру вони мають намалювати від Кремінної, щоби луганський гауляйтер був задоволений. Зібралися всі причетні "високі" обличчя, трохи побалакали та злетіли у повітря", - повідомив Гайдай.

На підтвердження своїх слів він оприлюднив фотографії попадання до передвиборчого штабу окупантів.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Прильоти щодня і не тільки по околицях": Обстановка у Кремінній від очевидців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк