02.09.2023, 22:52

Повертаються з порожніми урнами: як на Херсонщині проходить "дострокове голосування"

Генічеськ

У тимчасово окупованому Генічеську Херсонської області люди намагаються уникати росіян, щоб не брати участі у виборах.

Про це повідомляють активісти "]]>Жовтої Стрічки]]>", передає Час Пік.

Зазначається, що так звані "мобільні виборчі групи", які обходять будинки місцевих жителів, повертаються додому з порожніми урнами. Тобто люди фактично шукають можливості уникнути незаконного голосування.

"Активісти руху "Жовта стрічка" в Генічеську повідомляють, що урни для голосування практично порожні. Люди не відчиняють двері представникам "мобільних дільниць" та навіть закривають двері підʼїздів", — йдеться у повідомленні.

Пропагандистські джерела заявляють, що 5% населення уже взяло участь у псевдовиборах. Однак повідомлення активістів ставлять під сумнів такі твердження.

Нагадаємо, що з 31 серпня, російські окупанти почали проводити псевдовибори до "місцевих рад" та "законодавчих органів" на тимчасово захоплених територіях. Такі "махінації" окупанти проводять для того, щоб сфальсифікувати результати голосування. 

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Підготовка до псевдовиборів: що роблять окупанти, щоб змусити людей взяти участь у "голосуванні"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк