31.08.2023, 12:57

Окупанти проводять імітацію "виборів" на захоплених територіях, - ЦНС

псевдовибори

Відсьогодні, з 31 серпня, російські окупанти почали проводити псевдовибори до "місцевих рад" та "законодавчих органів" на тимчасово захоплених територіях.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву,]]> передає Час Пік.

Зазначається, що в Донецькій та Запорізькій областях загарбники будуть проводити "дострокове голосування" до 8 вересня.

"Тобто, “вибори” за місцем проживання. На ТОТ Луганської та Херсонської областей “дострокове голосування” почнеться 2 вересня", — йдеться у повідомленні.

За даними ЦНС, з 8 по 10 вересня незаконні вибори пройдуть на дільницях. Такі "махінації" окупанти проводять для того, щоб сфальсифікувати результати голосування. Адже насправді значна частина населення не бажає брати участь у псевдовиборах, а росіяни намагаються приховати це та показати фейкову зацікавленість громадян.

"Уже 8 вересня росіяни планують завезти масовку з псевдостудентських друзів, а також з гастролерів з рф для фіксації явки на кількох обраних дільницях", — повідомили в ЦНС.

"Члени виборчої комісії" разом із російськими військовослужбовцями обходять помешкання місцевих жителів, щоб виявити тих, хто бажає "голосувати". Зазначається, що подібний метод загарбники використовували на минулому фейковому референдумі. 

Нагадаємо, що під час обходу будинків окупанти говорять, що прийшли для "уточнення списків". При цьому вони не лише питають про бажання взяти участь у "референдумі", а й перевіряють наявність документів РФ.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Росіяни вкотре обстріляли Невське, поранено місцевого мешканця

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк