30.08.2023, 21:45

Росіяни вкотре обстріляли Невське, поранено місцевого мешканця

невское

Російська армія вкотре відкрила вогонь по звільненому Невському на Луганщині. Зазнав пораненнь місцевий мешканець.

Про це ]]>повідомила]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"По нашій ділянці відповідальності ворог бив із танків, реактивної та ствольної артилерії, мінометів. Безпосередньо у Невському зафіксовано 22 вибухи різної потужності. Сталося потрапляння в житловий будинок. Також поранено чоловіка передпенсійного віку. Необхідну допомогу йому надали на місці", - йдеться у повідомленні.

У ЛОВА зазначають, що незважаючи на постійну небезпеку, до населеного пункту продовжують регулярно доставляти гуманітарну допомогу. У вівторок, 29 серпня, мешканці Невського отримали від Красноріченської сільської військової адміністрації 280 булок хліба.

Як повідомлялося раніше, на Луганщині українські військові завдали ураження зенітно-ракетному комплексу "Тор-М1" окупантів, вартість якого складає близько 25 млн доларів. У ЛОВА оприлюднили відео з моменту ураження ворожого ЗРК.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Робота для ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного: де знайти вакансію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк