03.09.2023, 16:40

Примус голодом: на Херсонщині окупанти забирають майно та їжу в людей

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Генічеськ

У тимчасово захопленому Генічеську Херсонської області росіяни "конфіскують" майно місцевих жителів. Іноді забирають навіть їжу під вигаданим приводом.

Про це повідомляють активісти "Жовтої Стрічки", передає Час Пік з посиланням на]]> пресслужбу ]]>руху.

Зазначається, що окупанти продовжують обходити помешкання містян. Однак тепер вони почали забирати речі під псевдоприводом. Росіяни вигадують, що майно нібито украдене, "дільничий розбереться". За даними активістів, загарбники вже встигли забрати декілька телевізорів та мікрохвильовку.

Окрім того, у містян також почали забирати їжу:

"Окупанти забирають навіть їжу під приводом невідповідності "санітарним нормам". У одного з фермерів вони забрали 200 кг свіжезабитої свинини та тонну зерна", — йдеться у повідомленні.

А поблизу Олешок почали масово конфісковувати алкоголь нібито через відсутність необхідної ліцензії. Росіяни навіть не приховують мету своїх дій:

"Усе це для того, щоб примушувати наших громадян взяти участь у великий брехні під назвою вибори. Окупанти цього не приховують та прямо кажуть про це людям, яких грабують", — додали у пресслужбі.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Росіяни обстріляли дитячий садок на Херсонщині - фото"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк