03.09.2023, 14:25

Росіяни обстріляли дитячий садок на Херсонщині - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Білозерка

Учора, другого вересня, російські окупанти обстріляли дитячий садок у Білозерці Херсонської області.

Про це сьогодні інформує ]]>пресслужба]]> Херсонської ОВА, передає Час Пік.

Зазначається, що вчора військовослужбовці РФ атакували будівлю з реактивної артилерії. Унаслідок обстрілу було пошкоджено дах освітнього закладу, а також вибито близько десяти вікон.

У пресслужбі опублікували фото з наслідками атаки.

Інформацію про можливих постраждалих у Херсонській ОВА не уточнили. Інших подробиць щодо наслідків обстрілу наразі немає.

Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях росіяни почали проводити так звані "дострокові вибори". Однак у деяких населених пунктах люди шукають різні способи, щоб уникнути небажаного незаконного голосування. Так відбувається і в Генічеську. Детальніше про те, як це роблять містяни, читайте тут.

Окрім опору псевдовиборам, на Херсонщині та інших захоплених регіонах зростає рух опору. Наприклад, нещодавно учасники руху "АТЕШ" знищили штаб "Єдиної Росії" у тимчасово окупованій Новій Каховці.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Зупинення вивозу місцевих та активізація роботи військкоматів: що відбувається на ТОТ в межах псевдовиборів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк