03.09.2023, 13:07

Зупинення вивозу місцевих та активізація роботи військкоматів: що відбувається на ТОТ в межах псевдовиборів

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Окупація

Російські окупанти припинили вивозити місцевих жителів з тимчасово захоплених територій, щоб більше людей взяло участь у псевдовиборах. Окрім того, "військові комісаріати" активізували свою роботу.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву,]]> передає Час Пік.

Зазначається, що росіяни припинили вивозити людей з окупованих територій ще з початку серпня. Усе для того, щоб залучити якомога більшу кількість людей до участі у незаконному голосуванні.

"З початку цього року окупанти вивезли на територію рф близько 28 тис. осіб різної вікової групи із ТОТ Донецької та Луганської областей", — йдеться у повідомленні.

Також у ЦНС додали, що загарбники планують залучити бюджетників, а також завезти людей з Росії, які будуть "масовкою".

Окрім того, працівники так званих "військових комісаріатів" отримали вказівку пришвидшити заходи постановки на військовий облік "призовників" та "військовозобов'язаних".

"Ймовірно, окупанти мають намір збільшити та прискорити темпи мобілізації. Зокрема під час організованих кремлем псевдовиборів на ТОТ планується уточнити списки осіб, що можуть потрапити під мобілізацію", — зазначили в ЦНС.

Повідомляється, що саме через це на "вибори" допускають людей з будь-яким документом, що посвідчує особу, навіть з українським паспортом.

Нагадаємо, що в окупованих регіонах уже розпочались так звані "дострокові вибори". Іноді люди намагаються різними способами уникати незаконного голосування. Так, наприклад, відбувається і в Генічеську Херсонської області.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Без документів не обслуговується": У Бердянську ввели нові умови для прийому до лікаря - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк