30.08.2023, 14:48

Рух спротиву на ТОТ: партизани знищили ворожий штаб у Новій Каховці

Нова Каховка

Учора, 29 серпня, учасники руху "АТЕШ" знищили штаб "Єдиної Росії" у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на "]]>АТЕШ]]>".

Зазначається, що вчора один з агентів "АТЕШ" підірвав ворожий передвиборний штаб "Єдиної Росії", який розташовувався за адресою вулиця Першотравнева 14.

"Також було знищено 3 військовослужбовці ВС РФ, які відповідали за охорону цього об'єкту", — йдеться у повідомленні.

Унаслідок підриву виникла пожежа. У ній згоріли документи, які росіяни готували до так званих "виборів". Зазначимо що псевдовибори мають відбутися 8-10 вересня.

Нагадаємо, що у Херсонській області та на інших захоплених територіях окупанти активно готуються до незаконних виборів. Вони намагаються змусити якомога більше людей взяти участь у псевдоголосуванні. Для цього колаборанти та російські чиновники обходять будинки для "уточнення списків".

Однак значна частина людей й надалі чекає звільнення. А на днях бійці ЗСУ підняли прапор України на лівому березі тимчасово окупованої Херсонської області, після чого повернулися на свої позиції.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: СБУ повідомила про підозру "коменданту Херсонщини", який катував українців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк