04.09.2023, 21:29

У ЦНАП Лисичанська у Дніпрі облаштували місця самообслуговування: як це працює

цнап лисичанска

У Центрі надання адміністративних послуг Лисичанська у Дніпрі облаштовано два місця самообслуговування для відвідувачів. Місця обладнані всією необхідною оргтехнікою, у тому числі для сканування документів.

Про це ]]>повідомляє]]> Лисичанська міська військова адміністрація у Facebook, передає Час Пік.

"Кожен заявник може самостійно або за допомогою фахівців ЦНАП абсолютно безкоштовно скористатися Інтернет-мережею, зайти у свою електронну поштову скриньку, знайти будь-яку потрібну інформацію та отримати електронні послуги на Єдиному державному веб-порталі електронних послуг - порталі "Дія" (diia.gov.ua)", - йдеться у повідомленні.

ЦНАП розташований за адресою: м.Дніпро, пл.Троїцька, буд. 5А. Скористатися новим сервісом можна з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 15:00.

Нагадаємо, переселенці з Лисичанська, які залишилися без роботи, можуть розраховувати на допомогу у працевлаштуванні. Як отримати допомогу - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Діти з Луганської області можуть відвідувати заняття з англійської мови у Дніпрі: подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк