07.09.2023, 12:31

У Рубіжному здійнялась пожежа: деталі - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області здійнялась пожежа в не експлуатованій будівлі. Станом на зараз вогонь ліквідовано.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал "]]>News Lis13chat".]]>

Зазначається, що пожежа спалахнула в будівлі ТОВ "Новоформ", що знаходиться на вулиці Східній. На місце події одразу прибули пожежники.

"Осередок займання знаходився в місці розташування сміття. Діючи оперативно та чітко, співробітники МНС ліквідували пожежу за 20 хвилин, не давши вогню перекинутися на всю будівлю. Згоріло 12 кв. м сміття", — йдеться у повідомленні.

Попередньою причиною загорання є необережне поводження з вогнем невідомих осіб. У мережі опублікували фото з місця події.

Варто зауважити, що підтвердити інформацію із соцмереж наразі неможливо. Час Пік продовжує стежити за ситуацією в регіоні.

Нагадаємо, що Рубіжне заростає бур'яном. У місті залишилося дуже мало молоді через відсутність роботи. Детальніше про обстановку в населеному пункті від очевидців читайте тут.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Інакше, як глузуванням і не назвеш": У мережі обговорюють рекламу пільгової іпотеки в Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк