12.09.2023, 12:53

Купи сміття та вода із живністю: на що найбільше скаржаться мешканці "ДНР" - відео

сміття

Населені пункти тимчасово захопленої Донецької області потопають у смітті, у містах проблеми з водопостачанням. Однак так звана "влада" ніяк не вирішує це.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал "]]>РАДАР]]>".

За словами автора повідомлення, містяни регулярно повідомляють про стихійні сміттєзвалища у "ДНР". Зокрема, потопають у смітті Донецьк та Макіївка. Попри численні скарги окупаційна влада так і не почала діяти.

У мережі оприлюднили відповідні фото. На них помітно, що сміття подекуди лежить посеред тротуару. Пакети залишають біля доріг та заповнених сміттєвих контейнерів.

Окупанти визнають, що невивезене сміття це — одна з головних скарг місцевих жителів. Також люди незадоволені через водопостачання та розбиті дороги. Для створення ілюзії зацікавленості нової "влади" у проблемах міст була створена спеціальна платформа, однак результату це не принесло:

"Створили "платформу зворотного зв'язку - підсистему порталу "Держпослуги", щоб було куди приймати скарги, на які ніхто не реагуватиме. Туди прийшло вже близько 2100 повідомлень про вищезгадані проблеми, але сміття як лежало на вулицях, так і лежить", — йдеться у повідомленні.

Окрім того, містяни скаржаться на якість води. Мешканці окупованого Тореза поділились відео, на якому помітно, що вода не лише брудна, а й з певними "мешканцями". Раніше з такою проблемою зіткнулись також жителі Донецька.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У центрі окупованого Донецька загинув черговий російський "воєнкор": подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк