15.09.2023, 16:15

"Стає гірше": Очевидці розповіли, як працює мобільний зв'язок в Лисичанську

мобільний зв'язок

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області все ще є місця, де пробивається зв'язок, однак додзвонитись туди стає складніше.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Зазначається, що в центрі населеного пункту досить багато місць, де можна кудись зателефонувати, однак сам зв'язок нестабільний:

"Загалом додзвонитися можна, телефонував, щоправда, часто скидало, але разу з п'ятого з'єднувало", — йдеться у повідомленні.

У місцевих чатах також підтверджують, що зв'язок стає гірше, однак додзвонитися до рідних цілком можливо. За словами автора повідомлення, у деяких будинках є вода, однак з'являється вона лише зранку. Через це люди повинні набрати її до вечора.

Також повідомляється, що в будівлі місцевої незаконної адміністрації працює інтернет, але доступ до нього можуть отримати тільки "свої".

Окрім того, окупанти продовжують примушувати людей отримати російське громадянство. Зокрема паспорт РФ потрібен для того, щоб комісія, яка займається питанням зруйнованого житла, могла скласти відповідний акт. Для цього усі українські документи потрібно переробляти на російські.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Багато пияків, мародерство і регулярно чути вибухи. Все добре!": Очевидець розповів подробиці поїздки в Лисичанськ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк