18.09.2023, 09:04

У Луганській та Донецькій областях окупанти почали "віджимати" автомобільну техніку на користь армії РФ

На Донбассе оккупанты начали "отжимать" автомобильную технику в пользу армии РФ

На окупованих територіях Донецької та Луганської областей створені окупантами "військові комісаріати" розпочали процес обліку та вилучення у підприємств вугільної промисловості автобусів та вантажівок на користь армії РФ.

Російські війська зазнають величезних втрат як у живій силі, так і у техніці. Щоб поповнювати свій "автопарк", що значно порідів, окупанти "віджимають" техніку у підприємств на захоплених територіях, повідомляє Час Пік.

"Військово-промисловий комплекс окупантів не встигає продукувати та відновлювати техніку закладену ще у радянські часи на базах зберігання, тому все частіше, росіяни вилучають цивільну техніку у підприємств на потреби свого війська. В першу чергу вони намагаються відібрати техніку на ТОТ України аби якомога швидше передати її у підрозділи та, щоб не створювати зайвого напруження на території самої РФ", - ]]>повідомляє ]]>ЦНС.

Варто зазначити, що на окупованих територіях у цивільних осіб авто забирають без пред'явлення будь-яких спеціальних документів. У мережі неодноразово з'являлися повідомлення, що російські військові чинять свавілля в окупованих населених пунктах.

]]>Центр національного спротиву]]> нагадує, що існує безліч варіантів завдання непомітних ушкоджень транспортним засобам, що дозволить вивести їх з ладу через певний проміжок часу.

"Це дозволить пришвидшити завершення війни та вберегти життя осіб, що можуть бути незаконно мобілізовані окупантами на ТОТ до лав окупаційного війська. Також Ви можете надати корисну для Сил оборони України інформацію через ]]>чат-бот]]>", - йдеться у повідомленні ЦНС.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк