18.09.2023, 13:49

"Світла немає, а є "прильоти": обстановка у Кремінній від очевидців

Віктор Білий | Всі новини автора

Мешканці окупованого міста Кремінна Луганської області вже понад тиждень живуть без світла. По околицях міста чути "прильоти".

Про це пишуть очевидці у місцевих пабліках, передає Час Пік.

"У Кремінній з 8-го вересня немає світла по всьому місту, десь на лінії Сватове-Кремінна розбита лінія. Обіцяють на тижні зробити світло, але поки люди або на генераторах, або на свічках і ліхтариках живуть тиждень. Газ є, вода нестабільно, але щодня є", - пишуть у мережі.

Також повідомляють, що на околицях міста були "прильоти".

"Обстановка протягом усього дня була помірною, прильоти були по околицях небагато, люди кажуть, що це затишшя і потім знову почнеться..."

Також за повідомленням місцевих жителів, у місті працює школа, "в умовах війни зробили кілька класів для молодших та дорослих дітей, обладнали бомбосховища там же".

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Доступ до інтернету та комунікацій: очевидці розповіли про послуги в Кремінній

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк