19.09.2023, 08:17

"Де ваші котельні?": Жителі Лисичанська обговорюють "підготовку" міста до опалювального сезону

Віктор Білий | Всі новини автора

З наближенням опалювального сезону жителі окупованого Лисичанська на Луганщині почали задаватися питанням "де обіцяні котельні?".

Тим більше за словами місцевих мешканців, "ходять чутки, що автономне опалення хочуть заборонити", передає Час Пік.

"Я живу в Лисичанську і мені відразу сказали, що тягнутиму лінію тепломережі, про своє індивідуальне опалення можете забути".

"Питання - коли??? Поки вони тягнуть, будинки від холоду та води (з даху) руйнуються. Мені теж у виконкомі психнули, мовляв, вам сказали збудують котельню. Я кажу - нічого що вже вересень. Де ваші котельні? До опалювального сезону рукою подати. А людям як жити?"

Така сама ситуація зберігається і в сусідньому Сєвєродонецьку. Місцева "влада" не дає дозволу на підключення індивідуального опалення.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Лисичанськ окупанти "ріжуть" на металобрухт, а у Сєвєродонецьку продають порожні квартири: про ситуацію на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк