24.09.2023, 17:28

Обстріл Херсонщини: кількість поранених унаслідок ворожої атаки зросла

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Херсон

Сьогодні російські окупанти вкотре атакували населені пункти Херсонської області. Унаслідок цього є загиблі та постраждалі цивільні жителі.

Про це повідомляє ]]>пресслужба]]> Херсонської ОВА, передає Час Пік.

Зазначається, що російські військовослужбовці атакували декілька населених пунктів. Зокрема, було завдано удару з авіації по Бериславу.

Були пошкоджені приватні будинки, одна жінка загинула, також є декілька поранених:

"Травмований поліцейський 1990 року народження. Також ушкодження різного ступеню отримали 48-річний чоловік та 60-річна жінка. Усі постраждалі доставлені до лікарні. Медики надають їм необхідну допомогу", — зазначили в пресслужбі.

У такий самий спосіб загарбники атакували село Львове, 67-річний чоловік загинув.

Також окупанти завдали удару по Херсону за допомогою керованих авіабомб:

"Ворог скинув на місто дві авіабомби. Однією поцілили по промзоні у Дніпровському районі, іншою — по цивільній інфраструктурі в Корабельному районі. Інформація про постраждалих і руйнування встановлюється", — сповістив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

П'ять людей було поранено: четверо чоловіків та одна жінка. Двоє чоловіків у стані середньої тяжкості, інші отримали легкі травми та будуть лікуватися амбулаторно.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Мобілізація на ТОТ: понад 200 мешканців Донеччини призвали на війну проти України

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк