25.09.2023, 22:41

У Криму оголошено повітряну тривогу: загарбники заявляють про ракетну атаку

Оксана Мовчан | Всі новини автора
тривога

У тимчасово окупованому Криму оголошено повітряну тривогу. Також місцеві жителі повідомляють про вибухи в кількох містах українського півострова.

Про це повідомляють російські ЗМІ та місцеві Telegram-канали.

У понеділок ввечері, 25 вересня, у тимчасово окупованому Криму неспокійно. На півострові чути звуки вибухів та лунають сирени. ]]>Повітряну тривогу]]> у Севастополі оголосили близько 20:57. 

Місцеві пабліки повідомляють про серію атак ракетами та безпілотниками. За інформацією Telegram-каналу ]]>"Крымский ветер",]]> у різних районах окупованого Севастополя близько 21:00 лунали сирени, а перед цим розквітла "бавовна".

Севастопольці прийшли в укриття в дитячому садку, але воно виявилось закритим.

Звернімо увагу, що після серії атак на півострів окупанти перекрили рух через Кримський міст. А у Севастополі на час повітряної тривоги морський та наземний громадський транспорт припинив рух. 

ТГ - канал ]]>"Крымський ветер"]]> інформує, що вибухи було чути в районі мису Фіолент, а також у районі Красноперекопська, Армянська і Джанкоя.

Зауважимо, що у телеграм-каналах окупантів кілька разів після 21:00 згадувалися "Шторми". Ймовірно, вороги мають на увазі ракети Storm Shadow, якими ЗСУ б'ють по військових об'єктах загарбників. 

Також з'явилась інформація, що у повітря з кримських аеродромів піднято майже всю авіацію - щоб вберегти її від ракет та дронів. Це стосується, зокрема, гелікоптерів з джанкойського аеродрому.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

У ВМС України пояснили, як вплине втрата командувача на Чорноморський флот РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк