27.09.2023, 12:55

Працює на окупантів: ексадвокату з Херсонщини повідомлено про підозру

Альона Тихоненко | Всі новини автора
суд

Колишньому адвокату з Херсонської області заочно повідомлено про підозру в колабораціонізмі за роботу в окупаційному уряді.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на]]> пресслужбу]]> Офісу Генерального прокурора.

У листопаді минулого року фігурант почав працювати у незаконному уряді РФ в Херсонській області. Там він став так званим "исполняющим обязаности директора организационно-правового та административно-хозяйственного департамента министерства информационной политики Херсонской области".

"Він організовував та контролював роботу підрозділу, займався добором працівників, укладенням договорів на поставку товарів, виконанням робіт і наданням послуг для потреб "міністерства", — йдеться у повідомленні.

У серпні цього року підозрюваний виконував повноваження "председателя ликвидационной комиссии министерства информационной политики Херсонской области".

"Згодом "функції" окупаційного міністерства були передані новоствореному "управлению информационной политики", — додали в пресслужбі.

Досудовим розслідуванням займається Управління СБУ в Херсонській області.

Нагадаємо, що раніше ​​суд виніс вирок одній з агенток ФСБ, яка співпрацювала з ворогом та надсилала йому інформацію про ЗСУ під час боїв за Бахмут. Детальніше про це — у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Трьом жителям Луганщини, які співпрацюють з окупантами, повідомлено про підозру

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк