05.10.2023, 12:11

Як діють активісти в Луганську - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Жовта Стрічка

На захоплених територіях триває рух спротиву. Про це свідчать нові кадри, які опублікували з тимчасово окупованого Луганську.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на "]]>Жовту Стрічку]]>".

Учасники руху спротиву продовжують протистояти незаконній владі попри дев'ять років окупації. У захоплених регіонах залишаються люди, які чекають повернення до України.

"Активісти руху "Жовта Стрічка" власноруч створюють листівки, вʼяжуть жовті стрічки, роблять графіті, щоб кожен день нагадувати окупантам, що вони на чужій землі", — йдеться у повідомленні.

Про це свідчать нові фото, які опублікували в пресслужбі руху.

​​​​​​​

Нагадаємо, що активісти руху працюють на всіх окупованих територіях. Наприклад, раніше вони провели рейд, присвячений Дню кримськотатарського прапора, а також таємні збори на одній із вершин півострова.

Раніше повідомлялось, що на окупованій Луганщині панує беззаконня. Особливо, якщо йдеться про злочини російських військових. Навіть справи про вбивства ніхто не розслідує.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Залишатися вкрай небезпечно": ЛОВА про життя на деокупованій Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк