05.10.2023, 20:03

З села на Луганщині, яке штурмують окупанти, евакуювали двох жителів

Оксана Мовчан | Всі новини автора
евак

Поліціянти, які несуть службу вздовж лінії розмежування, провели успішну евакуацію з села Макіївка в Луганській області. В результаті операції до Краматорська було доставлено двох людей.

Про це повідомляє очільник Луганської ]]>ОВА]]> Артем Лисогор, передає Час Пік.

"Вже декілька днів поспіль росіяни штурмують наші позиції поблизу цього села, а безпосередньо Макіївка - під постійними обстрілами ворога", - написав Артем Лисогор.

Він зауважив, що перебувати там вкрай небезпечно, але місцевим жителям морально вкрай важко покидати свої домівки. Спочатку люди погоджуються виїжджати, потім відмовляються.

"Проте з часом люди розуміють, що єдиний варіант убезпечити себе - евакуація. Сьогодні правоохоронцям, які несуть службу вздовж лінії розмежування, вдалося вивезти з Макіївки 44-річну жінку та 63-річного чоловіка", - повідомив очільник ОВА.

За його даними, обох евакуйованих вже доставили до Краматорська.

Він додав, що жителям звільнених сіл привезли хліб та металеві печі від Красноріченської територіальної громади. Поки одні поліцейські розвантажували гуманітарну допомогу, інші - фіксували наслідки воєнних злочинів окупантів, які цього разу обстріляли з артилерії хутор Рябівка та село Макіївка. Як наслідок - пошкоджено три житлові будинки.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Кожен день гатили": У мережі повідомляють про тривожну обстановку у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк