14.10.2023, 10:56

"Не варто боятися": Як мешканці Рубіжного вирішують проблему з відсутністю потрібних медикаментів

медикаменти

На тимчасово окупованих територіях дефіцит ліків. Мешканці Рубіжного Луганської області вимушені подавати скарги, щоб отримати необхідні медикаменти.

Про це пишуть очевидці в мережі, повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал "]]>Трикутник"]]>.

У місцевих чатах жителі просять порад щодо того, де можна купити необхідні ліки, які продаються в Україні, а в Росії - недоступні.

За словами очевидців, для отримання життєво необхідних медикаментів потрібно ставати на спеціальний облік, але і в такому випадку можуть відмовити:

"Якщо відмовляють в забезпеченні "необхідних медичних засобів", є гаряча лінія МОЗ РФ, після звернення реагують моментально (у нашому випадку через два дні усе доставили)", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що підтвердити чи спростувати інформацію з мережі в умовах окупації неможливо. Час Пік продовжує стежити за ситуацією в регіоні.

Нагадаємо, що Рубіжне серйозно постраждало від російських обстрілів. Багато житлових будинків повністю зруйновано, ті, що більш-менш вціліли, окупанти вирішили "відновити".

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Лисичанськ без лікарів: окупанти скаржаться на кадровий голод у сфері медицини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк