20.10.2023, 12:45

Окупанти посилюють контроль над молоддю на захоплених територіях Луганщини та Херсонщини

Российские оккупанты усиливают контроль над молодежью на захваченных территориях

Російські окупанти посилюють контроль над молоддю на захоплених територіях Луганщини. Вчителям у школах наказали контролювати інформаційну активність дітей та залучати їх до пропагандистських рухів.

Освітяни доноситимуть на учнів, якщо ті писатимуть щось "протиправне", на їхню думку, в Інтернеті. Про це повідомляє Луганська ОВА, передає Час Пік.

"Навчальним закладам розподілять спеціалізації, за якими ті організовуватимуть підготовку. На першому етапі росіяни планують залучити до цього близько чотирьох тисяч юнаків від 14 до 17 років", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

Цю інформацію, посилаючись на свої джерела, підтверджує Telegram-канал "]]>АРТЮХ]]>", який публікує документи, що свідчать про активну "працю" окупантів із молоддю.

Крім того, за інформацією ]]>Центру національного спротиву]]>, окупанти шукають дітей на тимчасово окупованих територіях, які продовжують навчання в українських школах або користуються українськими послугами.

"Так, в школах Херсонщини вчителі (частина з яких прибула з рф) отримали завдання перевірити телефони учнів на наявність "екстремістських додатків". Зокрема йдеться про додаток "Єдина школа".

Також ворога цікавить чи встановлений месенджер Signal й налаштування мови та навіть часовий пояс на телефоні", - йдеться у повідомленні ЦНС.

Про те, що відбувається на територіях, окупованих із 2014 року, навіть подумати страшно. Там дітям "промивають мізки" вже понад 9 років. В одних - вкрали дитинство, інші - просто не знають, що буває інше життя, що кардинально відрізняється від існування у "руському мирі"...

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк