21.10.2023, 16:34

"Якогось відновлення та перспектив не видно": Очевидець поділився враженнями від поїздки в окуповане Рубіжне

У мережі з'явилося нове повідомлення від мешканця тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області, який відвідав рідне місто та поділився враженнями від поїздки.

Як пише очевидець у мережі, "пройшли вибори, але нічого не змінилося - відновлення та перспектив не видно", передає Час Пік.

"Вийшло дістатися до Рубіжного "зі скрипом". Нас спустили спочатку до Сєвєродонецька, до Рубіжного довелося довго пояснювати навіщо ми туди їдемо.

Ну що сказати по Рубіжному - в цілому практично нічого не змінилося. На жаль, жодного відновлення немає в місті, але людей набагато більше, ніж було в січні".

У Рубіжному, за словами очевидця, працюють продуктові магазини, але ціни вищі, ніж у РФ.

"У місті працює кілька супермаркетів, заправки теж працюють. Пенсіонерам пенсії виплачують вчасно без затримок. Ціни в магазинах приблизно на 15 відсотків дорожчі, ніж у Росії.

Заїхали на те місце, де був наш будинок. Напевно, даремно це зробили, знову зі сльозами на очах подивилися на те місце, де ми жили.

Ну, загалом все сумно. Ось пройшли вибори й, в принципі, нічого не змінилося. Якогось відновлення та перспектив не видно, люди теж скаржаться що нічого практично не робиться”.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Гуманітарну допомогу зменшили, але обіцяють відновити заводи": Ситуація в окупованому Рубіжному від очевидців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк