26.10.2023, 07:43

ЗСУ незначно просунулися в Запорізькій та Донецькій областях - ISW

бойові дії

25 жовтня Сили оборони України незначно просунулися в Запорізькій області та Донецькій - у районі Бахмута.

Про це ]]>пишуть ]]>аналітики Інституту вивчення війни (ISW), передає Час Пік.

Українські військові досягли незначних успіхів на заході Запорізької області. 24 жовтня були опубліковані геолокаційні кадри, які свідчать про незначне просування ЗСУ на захід від Роботиного.

"Генштаб України повідомив, що українські сили також досягли невизначеного часткового успіху на захід від Вербового (9 км на захід від Роботиного)", — йдеться у повідомленні.

За словами аналітиків, ЗСУ також продовжили наступати неподалік Бахмута:

"24 жовтня речник Сухопутних військ ЗСУ підполковник Володимир Фітьо заявив, що українські війська ведуть наступальні дії поблизу Кліщіївки (7 км на південний захід від Бахмута) та Андріївки (10 км на південний захід від Бахмута)", — додали в ISW.

Раніше повідомлялось, що на Донеччині окупанти зазнають значних втрат, через це вони змушують місцевих жителів здавати кров для поранених російських вояк.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: РФ перекидає під Авдіївку нові сили, попри великі втрати, - ISW

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк