27.10.2023, 11:44

Окупанти завдали удар по розташуванню рятувальників в Ізюмі, серед постраждалих двоє луганчан

дснс

Сьогодні пожежній охороні області - 200 років. РФ "привітали" у своєму стилі. Постраждало вісім рятувальників. Серед них двоє – з Луганщини, які виконували завдання на прифронтовій Харківщині.

Про це повідомляє ]]>ДСНС]]>, передає Час Пік.

"Харківщина. Сьогодні пожежній охороні області - 200 років. Росія "привітала" у своєму стилі", - йдеться у повідомленні.

Вночі ворог завдав ракетного удару по будівлі пожежної частини міста Ізюм.

8 рятувальників постраждало. Також пошкоджено саму будівлю та 13 одиниць техніки. 

"Проте головне зараз - наші люди. 4 співробітників перебувають у лікарні. Їм надають необхідну медичну допомогу", - написали у ДСНС.

Очільник Луганщини Артем Лисогор ]]>повідомив]]>, що серед постраждалих – двоє луганчан.

"Сьогодні вночі росіяни завдали ракетного удару по будівлі пожежної частини в Ізюмі. Постраждало вісім рятувальників. Серед них двоє – з Луганщини, які виконували завдання на прифронтовій Харківщині. Четверо співробітників ДСНС госпіталізовано. Тримайтеся, хлопці!", - наголосив Лисогор.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

СБУ затримала російського інформатора, який коригував ракетні удари РФ по Слов’янську та Лиману

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк