27.10.2023, 15:51

"Показово підключили один будинок. На цьому все": Лисогор розповів про "запуск" опалення в окупованому Лисичанську

Віктор Білий | Всі новини автора

Міста окупованого "трикутника" СєвєродонецькЛисичанськ та Рубіжне на Луганщині не підготовлені до опалювального сезону. Окремі роботи мають показовий характер.

Про це в ефірі телемарафону розповів голова Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Час Пік.

"Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне взагалі ніхто не збирається відновлювати, тому що там не проводяться жодні роботи. Показово підключили один будинок у Лисичанську до привезеної апаратури з Росії. На цьому все", - повідомив Лисогор.

Однак, за його словами, апаратура попрацювала рівно добу. І щось сталося. "І, як вони назвали це, на циркуляцію стала. Проводять ремонтні роботи".

“У приватних будинках люди хоча б можуть використовувати печі, які мають. А у багатоповерхівках, що знаходяться по всій смузі 60-кілометрової лінії зіткнення, ситуація дуже тяжка. Люди встановлюють буржуйки. Тому що місцева "влада" нічого не зробила і не збирається робити”, - додав Лисогор.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: У Лисичанську є світло лише в одному районі, - соцмережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк