29.10.2023, 11:21

Жителі Лисичанської громади проводили в останній путь воїна-земляка

Жители Лисичанской общины проводили в последний путь земляка

Жителі Лисичанської громади проводили в останній путь земляка Максима Базюлькіна – військовослужбовця 53-ї окремої механізованої бригади.

Жителі Лисичанської громади 28 жовтня попрощалися зі своїм земляком Максимом Базюлькіном – героєм, який віддав життя за незалежність України. Про це ]]>повідомила ]]>Луганська ОВА, передає Час Пік.

"Жодними словами не втамувати біль рідних від втрати і не загоїти рани в душі, та світлий спомин про Макса Базюлькіна назавжди залишиться у серцях луганчан.

Вічна слава Герою! Помстимося за кожного!", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

Воїн віддав життя за незалежність України на сході країни. Тепер йому назавжди 46.

Попрощатися із загиблим Героєм прийшли рідні та близькі, земляки та бойові побратими.

"Жорстока війна забирає найкращих. Але ми завжди пам'ятатимемо кожного, хто ціною власного життя рятує наші, та відстоює незалежність і суверенітет України", - висловив співчуття рідним та близьким начальник Лисичанської міської військової адміністрації Валерій Шибіко.

Жители Лисичанской общины проводили в последний путь земляка Жители Лисичанской общины проводили в последний путь земляка

Нагадаємо, 53-тя окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха (53 ОМБр) – тактичне з'єднання Сухопутних військ України. Підпорядкована Оперативному командуванню "Схід".

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк