30.10.2023, 16:05

Потрапити до Рубіжного без прописки складно, а з листопада гуманітарна допомога тільки особливо нужденним, - соцмережі

У Рубіжне на Луганщині в'їхати без прописки складно, а з листопада поточного року окупанти припиняють видачу гуманітарної допомоги.

Про це пишуть мешканці міста у регіональних пабліках, передає Час Пік.

"По Рубіжному повідомили, що потрапити до міста без прописки складно, перепустки не виписують і не продовжують старі. Видачу гуманітарки припиняють, можливо з листопада взагалі не будуть видавати продуктову допомогу в масштабах міста, а лише тим, хто її потребує", - йдеться в повідомленні.

Також, за словами очевидців, "загалом ситуація в місті шумна, дуже і дуже голосно, звуки відльотів".

"Роблять ямковий ремонт доріг у центрі й по дорогах, в основному на виїзд/в'їзд у місто. Ремонту будинків поки не видно, але хочу зазначити, що по вулицях і районах, де залишилося мало вцілілих будинків, провели й проводять світло, газ і воду, тобто у когось житло вціліло, поступово повертаються і живуть там, де, здавалося б, нікого не може бути", - пишуть жителі Рубіжного.

Раніше повідомлялося, що Кремль виділив агломерацію Сєвєродонецьк-Лисичанськ-Рубіжне під повний контроль свого суб'єкта – Республіку Татарстан.

У мережі показали фото, як супермаркети Лисичанська та Рубіжного заповнені продуктами татарстанських виробників.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: У мережі опублікували нові фото з Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк