31.10.2023, 11:59

"Суцільне злодійство і мародерство": У мережі розповіли, як "відновлюють" окуповане Рубіжне

Рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області місцева "влада" бездіяльна. У місті "нічого не робиться взагалі". У мережі стало відомо, що розповідають місцеві жителі, які виїхали з окупації.

Про це повідомляє ТГ - канал ]]>"REGION 13"]]>, передає Час Пік.

За словами місцевих жителів, які нещодавно виїхали з окупованого міста, у Рубіжному панує "суцільне злодійство і мародерство". Населений пункт спочатку "звільнили", а потім кинули напризволяще.

Тим часом у місті жваво працює так званий ринок "нерухомого майна", ціни на квартири можуть досягати 3 млн рублів РФ. Це приблизно 32 тисячі доларів.

Як повідомлялось раніше, колишня головна редакторка ТРК "Акцент" та помічниця нардепа з ОПЗЖ Сергія Дунаєва Ольга Яцик, яка жила у Рубіжному, переїхала до РФ й працює в одній з філій ВДТРК. У травні 2022 року місто було захоплене російською ордою. Але, чомусь, журналістка не поспішає повертатися у зруйноване "звільнене" місто й вважає за краще розповідати про "принади руського миру" далеко від вмираючого міста...

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

"Доведеться відстібати кому треба": у мережі розповіли про "бізнес" по-новому в окупованому Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк