02.11.2023, 17:09

"Готові прийняти практично будь-кого": У "звільненому" Лисичанську спостерігається "брак фахівців у всіх сферах"

Оксана Мовчан | Всі новини автора
ввапр

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області місцеві жителі чомусь не хочуть працювати. У мережі повідомляють про кадровий голод у місті. Невідомо чому, маючи стільки вакансій та "тисячі повернувшихся", так звана "влада" досі шукає робітників. 

Дану інформацію оприлюднив ТГ - канал ]]>"Трикутник"]]>, передає Час Пік.

За словами місцевого жителя, у Лисичанську "велика проблема" лише з браком фахівців. Не вистачає "управлінців", окупанти готові прийняти "будь-кого, хто має якийсь досвід, або перебував у якійсь службі".

"По Лисичанську велика проблема - брак фахівців у всіх сферах. Близько ста вакансій одних управлінців. Готові прийняти практично будь-кого, хто має якийсь досвід управління, або перебував у якійсь службі, чи просто має необхідні навички", - йдеться у повідомленні.

Тільки невідомо чому, маючи стільки вакансій та "тисячі" жителів, які повернулися, так звана "влада" досі шукає робітників. 

Місцеві "почекуни" наголошують, що всі, хто чекає контрнаступ за межами "республіки", можуть упустити свій шанс вигідно працевлаштуватися та зайняти високу посаду без блату.

"І з часом знайдуть - серед місцевих, по регіону або з решти Росії. А ось хто був колись у місті й чекає контрнаступу - до моменту повернення в місто місця собі вже не знайде. Саме зараз формується новий вигляд управління міста. Не потрібно якогось блату, щоб отримати роботу. Тільки роботи дуже багато - це треба розуміти", - фантазує автор.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

Здобувачі освіти Луганщини знову отримають ноутбуки від донорів, - ЛОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк