03.11.2023, 07:36

"Виник дефіцит": Кого окупанти просять Москву прислати на окуповані території

Альона Тихоненко | Всі новини автора
окупація

На тимчасово захоплених Росією територіях виник дефіцит кадрів. Через це незаконна влада звернулась до Москви з проханням вислати "педагогів".

Про це ]]>інформує ]]>Центр національного спротиву, передає Час Пік.

За даними ЦНС, дефіцит працівників виникає через те, що значна частина людей виїхала на територію, підконтрольну Україні, а деякі просто відмовляються співпрацювати з окупантами.

У зв'язку з цим псевдоадміністрації попросили у Москви вислати так званих "педагогів" для роботи в окупаційних школах.

"Фактично йдеться про гастролерів, які будуть займатись промиванням мізків українським дітям", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ці "вчителі" допомагають змінювати самоідентифікацію дітей.

Нагадаємо, що в деяких районах тимчасово окупованої Луганської області діти не відвідують навчальні заклади, в інших - ходять за розкладом. Однак, окупанти вважають, що освіта неважлива, тому змушують школярів допомагати армії РФ. 

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Здобувачі освіти Луганщини знову отримають ноутбуки від донорів, - ЛОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк