03.11.2023, 18:35

"У кого в Сєвєродонецьку та в Рубіжному є літні батьки - забирайте їх!": Очевидець про ситуацію в регіоні

Віктор Білий | Всі новини автора

Про те, що в окупованих містах Луганської області гостро стоїть проблема з лікарями та ліками в мережі повідомлялося неодноразово. А через відсутність мобільного зв'язку у Сєвєродонецьку та Лисичанську люди похилого віку не можуть викликати швидку допомогу.

Про це пишуть очевидці у місцевих пабліках, передає Час Пік.

"Трохи "пурпур" з очей зіб'ю! У кого в Сєвєродонецьку і в Рубіжному є літні батьки - забирайте їх! Зв'язку немає, швидку викликати неможливо! У СПЗ сьогодні навіть чергового не було!!!", - повідомляють у мережі.

Також, за словами очевидця, "на Сметаніна у приймальні сказали йти до якогось пам'ятника - там швидкі... А чоловік сьогодні просто не дійшов 50 метрів до СПЗ поліклініки...".

Раніше голова Луганської області Артем Лисогор повідомляв, що на окупованій території медична допомога надзвичайно обмежена для цивільного населення, оскільки медичні працівники часто працюють у госпіталях, де лікують поранених російських військовослужбовців.

Отримати необхідні медичні послуги можна у приватних медичних центрах, проте це коштує досить дорого:

"Звичайний прийом лікаря розцінюється від 600 рублів. Наприклад, отоларинголог та окуліст. Онколог або кардіолог - вже 800. Звичайна ультразвукова діагностика - від 1200. Дочекалися...", - повідомляв він.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "До колишнього квітучого міста ще далеко": У мережі показали один із районів Сєвєродонецька - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк