10.11.2023, 11:48

"У звільнених населених пунктах Луганщини погіршилася безпекова ситуація", - Лисогор

апро

За останній місяць безпекова ситуація у звільнених населених пунктах погіршилася – ворог не припиняє обстрілів та штурмів по всій лінії фронту.

Про це повідомляє очільник Луганської ]]>ОВА]]>, передає Час Пік.

Лисогор розповів, що у середньому по 500 снарядів різних калібрів на добу випускають росіяни на нашій ділянці відповідальності.

"Б’ють по селах, оборонних укріпленнях, логістиці", - наголосив він.

За словами очільника ОВА, у звільнених населених пунктах ще залишаються 65 місцевих жителів. За останні дні евакуйовано 10 осіб.

"Ми максимально підтримуємо місцеве населення, яке поки не хоче виїжджати – допомагаємо підготуватися до зими, завозимо необхідні речі та дрова", - повідомив він.

Тим часом в окупованих населених пунктах посилюються рейди російських силових структур по цивільному населенню. Проїзд без місцевої реєстрації між містами обмежений. Сутички між військовими РФ на території так званої "ЛНР" виникають постійно.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

"Їм на нас начхати": Жителі окупованого Рубіжного скаржаться на ставлення влади до людей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк