13.11.2023, 15:18

Цілодобові "прильоти", та грязьова жижа замість доріг: обстановка у Кремінній від очевидців

Минулими вихідними видалися в окупованій Кремінній на Луганщині, за словами очевидців, дуже гарячими. У місті практично цілодобово чути звуки "прильотів".

Про це пишуть очевидці у місцевих пабліках, передає Час Пік.

"Обстановка без змін, щоденні бої та велика кількість прильотів як по околицях, так і в межах міста, більшість прильотів касетами. У суботу за цілий день не було перерви, весь час дуже голосно", - повідомляють у мережі.

У неділю, за його словами, відносно спокійно було в обідню пору.

"За прильоти по лікарні не знаю, об 11 годині дня там було тихо і спокійно. Щодо загальної картини, то прильоти можуть бути скрізь та багато разів на добу", - повідомляють мешканці міста.

Повідомляючи про стан доріг, місцевий мешканець зазначив, що "вони (дороги - ред.) цього року закінчилися, залишилася грязьова жижа, у деяких місцях уже проїхати проблематично".

На неспокійну обстановку у місті поскаржилася і місцева "влада".

За словами, так званого "голови" Кремінського району, "Минулими вихідними ЗСУ практично цілодобово обстрілювали житлові квартали та цивільну інфраструктуру. Були пошкоджені лінії газопостачання. Один мирний житель отримав поранення".

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Відпрацьовано чимось серйозним": У мережі повідомляють про роботу HIMERS у Кремінній

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк