18.11.2023, 12:05

"Ремонт по-кацапськи": У мережі показали, як окупанти "ремонтують" квартири у Маріуполі

В сети показали, как оккупанты "ремонтируют" квартиры в Мариуполе

Поки російські пропагандисти продовжують розповідати про "відновлення" зруйнованого Маріуполя, а росіяни купують квартири у будинках, що зводять у курортному місті, місцеві жителі показують "якість" ремонту від "понаїхавших" гастарбайтерів.

У мережі з'явилося відео, авторка якого стверджує, що знаходиться у квартирі за адресою проспект Металургів, будинок 37. Цей будинок, за словами жінки, днями має бути зданий після ремонту, повідомляє Час Пік.

Авторка відео могла б навіть не перераховувати всі недоліки "відремонтованої" квартири - вони, як кажуть, очевидні. Навіть нефахівцеві зрозуміло, що жити в такій квартирі небезпечно для життя - будинок може обрушитися будь-якої миті.

"От у такому стані здають квартиру... відливів немає", - каже жінка.

І її ще хвилюють віконні відливи! У будинку, який ось-ось розвалиться... Зате окупанти поставили нові вікна та батареї! А пропагандисти, звичайно ж, зробили "оптимістичний" репортаж про "відновлення" міста...

"Це рашистський світ", "Хто чекав на рашку - дочекалися", "Скоро під'їдуть суворі виконроби з ЗСУ та перевірять на міцність якість ремонту...", "Вас інтервентів, навіть наші будинки будуть знищувати. Шуршіть до Якутії і живіть у дерев’яних бараках, як і жили", - коментують у мережі відео.

Відео опублікував Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>".

Місцеві жителі вже відкрито заявляють, що місто у руїнах та відновлювати зруйновані будинки окупанти не збираються. Маріупольці показують, що ховається за "красивими" фасадами "відремонтованих" будинків. А тим часом окупанти заселяють місто росіянами і продають нерухомість "понаїхавшим".

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк