19.11.2023, 23:21

"Усіх виселяють": Що пишуть очевидці про обвал будинку в Рубіжному

Альона Тихоненко | Всі новини автора
обвал будинку

Деяких мешканців тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області виселяють з власних квартир через загрозу обвалу будинку.

Про це пишуть місцеві жителі в мережі, повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД".]]>

За словами користувачів мережі, з декількох під'їздів одного будинку виселяють мешканців, навіть заварили вхід до одного з них:

"Щодо 4 будинку по вулиці 30 років Перемоги. Сьогодні виселяють усіх мешканців із 6, 7, 8 під'їзду. У 7 під'їзді двері заварили. Ці три під'їзди аварійно небезпечні. У кого там квартири, дуже шкода. Наче і вціліли, але все будуть зносити", — йдеться у повідомленні.

Окупаційна влада пропонує один варіант людям, яким не має куди піти, однак він не надто хороший:

"Кому немає куди більше, то пропонують в гуртожиток медичного інституту. Але умови там жахливі", — зазначив користувач мережі.

Також місцевим жителям радять забирати цінні речі з квартир, доки є така можливість.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: У мережі показали зруйновану школу у Рубіжному - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк