21.11.2023, 12:09

"Відплата. Бумеранг: за два тижні після атаки": ЗСУ помстилися за удар по 128-й бригаді

Оксана Мовчан | Всі новини автора
влкгп

ЗСУ накрили велике скупчення росіян із 810-ї бригади морської піхоти в Херсонській області. Сталося це в їхнє "свято" - день ракетно-артилерійських військ.

Подробиці повідомив військовослужбовець ЗСУ, засновник підрозділу "Птахи Мадяра" Роберт Бровді (]]>Мадяр]]>), передає Час Пік.

За його словами, це сталося 19 листопада в Херсонській області - у день ракетних військ і артилерії Росії під час нагородження. При цьому росіяни ретельно намагалися сховати це місце - воно було замасковане, але це їх не врятувало. 

Загалом, за даними українського військового, загинули близько 25 окупантів зі складу 810-ї бригади морської піхоти, ще до сотні дістали поранення різного ступеня. Втрати серед командного складу росіяни ретельно приховують.

"Відплата Бумеранг: 810- та, відчуваєте біль, ми точно знаємо. За наших хлопців. За Закарпатську окрему гірсько-штурмову. Уважно слідкуйте за некрологами, особливо у пабліках з окупованого Криму. Та навколо головного госпіталю ім. Бурденка", — написав Мадяр.

Удар по 128 бригаді ЗСУ

3 листопада, росіяни завдали ракетного удару по особовому складу 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади, яку зібрали для нагородження на честь Дня артилерії. Постраждали також місцеві мешканці. Пізніше з’явилася інформація, що комбриг Дмитро Лисюк спізнився на захід, військовослужбовці чекали на нього понад пів години, а потім стався приліт. 6 листопада президент України Володимир Зеленський заявив, що Лисюка відсторонено на час слідства.

Пропонуємо до перегляду:

Гурт "FoxBox" презентує свій новий трек "Тікаю" з альбому "Задля тебе".

Кліп створено за сприяння лисичанської студії "Час Пікчерс продакшн". Продюсер проєкту Vit Richer.

Дивіться також:

Читайте також:

На Луганщині росіяни шукають тих, хто має родичів в українських силових структурах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк