03.12.2023, 09:25

Несприятливі погодні умови сповільнюють бойові дії, але не зупиняють їх, - ISW

бойові дії

Несприятливі погодні умови продовжують сповільнювати бойові дії на лінії фронту, однак не зупиняють їх повністю. На використання деякого озброєння погода майже не впливає.

Про це ]]>пишуть]]> аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW), передає Час Пік.

За словами речника командування Сухопутних військ України підполковника Володимира Фітьо, російська армія продовжує використовувати авіацію, однак лише тоді, коли дозволяє погода. Зокрема, так відбувається на бахмутському напрямку.

"Фітьо додав, що погодні умови істотно не впливають на вогонь російської артилерії на бахмутському напрямку", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляють російські джерела, сильний вітер поблизу Бахмута Донецької області та на півдні Запорізької області завадив використанню безпілотників та артилерії.

"Багниста місцевість ускладнює просування піхоти та колісної техніки в західній Запорізькій області. Мілблогер додав, що російські сили можуть пересуватися лише на гусеничній техніці, а українські сили продовжують вести інтенсивний артилерійський вогонь, попри погані погодні умови на заході Запорізької області", — пишуть аналітики.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: "Знизився рівень дисципліни, а кількість правопорушень зросла": ЦНС про погіршення морального стану окупантів на ТОТ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк