08.12.2023, 12:56

У Криму окупанти оголосили "полювання" на власників українських посвідчень водія

В Крыму оккупанты объявили "охоту" на владельцев авто с украинскими водительскими удостоверениями

В окупованому Криму планують влаштувати "масове полювання" на водіїв - власників безстрокових посвідчень водія міжнародного зразка, які кримчани отримували до 2014 року.

В окупованому Криму окупанти анонсували "масове полювання" на водіїв з українськими посвідченнями водія. Про це ]]>повідомляє ]]>"Асоціація реінтеграції Криму", передає Час Пік.

Як зазначає ARC, раніше на водіїв просто чинився тиск з метою змусити водіїв замінити українські посвідчення водія на російські. Тепер водіїв змусять це зробити обов'язково.

"Нещодавно окупанти в черговий раз змінили свої злочинні закони й тепер усі особи, які "стали громадянами РФ", повинні "отримувати російські посвідчення водія" протягом року після отримання громадянства.

При цьому цю норму, яку Кремль "введе в дію" з квітня 2024 року, окупанти "застосують заднім числом" і для всіх кримчан, які отримали аусвайс окупантів й вимагатимуть за рік "замінити посвідчення", - йдеться в повідомленні ARC.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк