08.12.2023, 14:21

До поліції Луганщини можна звернутися із заявою про злочини, скоєні на окупованій території: контакти

В полицию Луганщины можно обратиться с заявлением о преступлениях, совершенных на оккупированной территории

Співробітники поліції документують скоєні на території Луганської області злочини в період дії воєнного стану. До поліції можна звернутися за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі або поранення осіб за особливих обставин.

Поліція Луганщини нагадує про порядок звернення до поліції за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі чи поранення осіб за особливих обставин, повідомляє Час Пік із посиланням на Луганську ОВА.

Тим, хто володіє інформацією, яка може допомогти слідчим ГУНП в Луганській області у проведенні досудового розслідування у кримінальних провадженнях за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі або поранення осіб на території нашого регіону, можна звертатися до відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, СУ ГУНП в Луганській області:

  • Телефон: 099-774-52-23.
  • Адреса: м. Дніпро, вул. Філософська, 39-А, кабінет 410.

За вказаною адресою та номером телефону також можна отримати інформацію про слідчих, які здійснюють досудове розслідування за кримінальними провадженнями вищезгаданої категорії, та їх контактні дані.

Щодо втрати зв’язку з рідними, близькими чи знайомими, які мешкали або перебували на території Луганської області, ви можете звернутися з повідомленням про злочин:

  • зателефонувавши до чергової частини ГУНП в Луганській області за телефоном +380669208457;
  • залишивши повідомлення на сторінці "Поліція Луганської області" у соціальній мережі Facebook за ]]>посиланням]]>;
  • спрямувавши заяву про злочин на поштову адресу СУ ГУНП в Луганській області: [email protected].

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк