08.12.2023, 15:59

У приватному секторі Рубіжного сталася пожежа - фото

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вап

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області загорівся приватний житловий будинок, в результаті пожежі загинув чоловік.

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

"Сьогодні о 07:57 у м. Рубіжне надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку. На місце події за адресою вул. Харківська оперативно висунулися рятувальники. Внаслідок пожежі знищено будинок площею 40 кв.м. Під час ліквідації пожежі виявлено чоловіка без ознак життя. Його особу встановлюють. Причина пожежі встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що днями користувачка мережі розповіла, що з початку повномасштабного вторгнення РФ виїхала з Рубіжного, а потім, як сама визнає, припустилася помилки - повернулася додому. У тимчасово окупованому місті жити неможливо. Люди, які туди повертаються, невдовзі знову виїжджають.

Тим часом у російських джерелах йдеться про те, що відновленням централізованої системи опалення міста зайнялись комунальники із Татарстану. Вони нібито підготували до опалення 35 багатоповерхівок. Щоправда, користувачі мережі висміяли такі заяви окупантів, оскільки усі фактори свідчать про те, що це чергова російська дезінформація. 

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також:

Повідомлено про підозру жителям Луганщини: керівнику дільниці "Лисичанськвугілля" та ексдержслужбовиці з Первомайська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк