13.12.2023, 10:56

"Не так, як раніше": Очевидці розповіли про наявність комунікацій та загальну обстановку в Лисичанську

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Лисичанськ

У деяких районах тимчасово окупованого Лисичанська Луганської області нібито є комунікації, гризунів стало менше, а вибухи стали не такі гучні, як раніше.

Про це пишуть користувачі мережі, повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал ]]>"News Lis13chat".]]>

За словами очевидців, у деяких районах захопленого міста увімкнули світлопостачання. Воно є, однак ще не скрізь. Інформацію про це користувачі мережі дізнаються найчастіше від своїх рідних та знайомих:

"Старший їздив на "скляний" (завод - ред.), до "П'ятачка" є газ, світло, вода. Бараки, приватний сектор в теплі, а дев'ятиповерхівки без, але світло у вікнах горить, багато людей приїхало", — пише автор повідомлення.

Також зазначається, що мишей в цьому районі нібито стало менше через похолодання. 

"Гуркіт чутно вдалині, але сказав, що не так, як раніше", — йдеться у повідомленні.

Раніше в регіональних пабліках з'явилася інформація, що в Лисичанську на Луганщині нібито встановили телевежу і з'явився зв'язок.

Тим часом окупанти продовжують обіцяти мешканцям населеного пункту "відновлення". Вони навіть подачу електрики на кілька вулиць та появу води на нижніх поверхах багатоповерхівок вважають "великою перемогою". Детальніше про це - у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: У звільненому Лисичанську місцеві мешканці вимушені "не жити, а виживати"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк