16.12.2023, 16:00

Навіть "буржуйку" облаштував: в одній з обвалених багатоповерхівок Сєвєродонецька живе одна людина, - соцмережі

У місцевих пабліках повідомляють, що в обваленому багатоповерховому будинку в окупованому Сєвєродонецьку Луганської області, який повністю згорів і обвалився після ворожих обстрілів, продовжують жити.

Про це пишуть жителі міста у мережі, передає Час Пік.

Повідомляється, що в обваленому будинку на вул. Енергетиків 3, мешкає одна людина. "Навіть "буржуйку" собі там облаштував".

Незважаючи на те, що з моменту обвалу вже майже пройшов рік, так звані "влада" не вжила жодних заходів для ліквідації наслідків, не кажучи вже про відновлення об'єкта.

Раніше повідомлялося про схожий випадок на вул. Велєсова, 43:

"У сильно пошкодженому через обстріл російських окупантів будинки по вулиці Велєсова, 43 продовжують жити люди. Нещодавно там обрушився перший під'їзд".

Сумною деталлю в цій історії є пасивне відношення місцевої "влади", яка не тільки не займається ліквідацією наслідків, а й не надає належної допомоги людям, змушених проживати в таких небезпечних умовах. Ця ситуація підкреслює не лише зруйновану інфраструктуру регіону, а й відсутність будь-якої зацікавленості у житті та добробуті громадян на окупованих територіях.

Зазначимо, що у Сєвєродонецьку лише 10% населення мають тепло від модульних котелень. Про це раніше повідомляв керівник Сєвєродонецької РВА Роман Власенко.

За його словами, опалення у місті є лише в окремих будинках. "Інші самостійно шукають варіанти обігріву".

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк