16.12.2023, 22:42

Наразі працює 6 гуманітарних хабів Лисичанська у різних містах: куди звертатися за допомогою

гуманитарка

В Україні функціонує шість стаціонарних пунктів накопичення та видачі допомоги гуманітарного штабу Лисичанської громади.

Адреси та контактні дані ]]>уточнили]]> у Лисичанській міській військово-цивільній адміністрації у Facebook, передає Час Пік.

Адреси хабів громади

  • Дніпро, пл. Троїцька, 5А;
  • Полтава, вул. Пушкіна, 115 (каб. 16);
  • Запоріжжя, вул. Сєдова, 5 (каб. 46,47);
  • Обухів, вул. Київська, 132/2;
  • Київ, вул. М. Ушакова, 8-А (1 поверх);
  • Звягель, пл. Лесі Українки, 15

Для отримання консультації або подання звернення ВПО можуть звертатися за телефоном Лисичанської територіальної громади: +38 095 655 86 06. Дзвінки доступні з понеділка по п'ятницю з 10.00 до 15.00.

Також можна звернутися на гарячу лінію з гуманітарних питань: 0800 33 24 75 (безкоштовно в межах України, з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 18.00).

Для отримання гуманітарної допомоги варто заповнити форму ]]>за посиланням.]]>

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: У Лисичанську - новий "приліт": що повідомляють у соцмережах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк