19.12.2023, 14:11

Російські загарбники продовжують викрадати мешканців окупованих територій - ЦНС

Российские захватчики продолжают похищать жителей оккупированных территорий - ЦНС

Росіяни продовжують масово викрадати українців, які мешкають на тимчасово окупованих територіях України. Нерідко це відбувається за доносом та за наводкою колаборантів.

На тимчасово окупованих територіях продовжує працювати репресивна машина російських загарбників. Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"Росіяни викрадають людей родинами, просто за наводкою колаборантів, у підозрах в нелояльності до окупантів. Нерідко жертвами доносів є ті, до кого колаборанти мають особисту неприязнь.

Всім затриманим інкримінують або екстремізм, або держзраду. Минулого тижня було викрадено понад 50 осіб, найбільше в АР Крим. До затриманих в багатьох випадках не пускають родичів", - йдеться у повідомленні ЦНС.

У ЦНС наголосили, що всіх причетних до репресій українців буде встановлено та покарано.

"Центр національного спротиву зауважує, що кожен поліцай та співробітник ФСБ, дотичний до репресій українців встановлений й лише справа часу, коли його кар’єра закінчиться", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, до поліції Луганщини можна звернутися із заявою про злочини, скоєні на окупованій території. До поліції можна звернутися за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі чи поранення осіб за особливих обставин.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк