25.12.2023, 10:46

"Ведмежа послуга": У Рубіжному вирішили латати дахи під час дощів, які заливають квартири

разрушенная крыша в Доме культуры г. Рубежное / Иллюстративное фото

В окупованому Рубіжному росіяни вирішили розпочати "відновлення" попри негоду. Пошкоджені дахи знімають і квартири заливають дощі. Люди в розпачі...

В окупованому Рубіжному розпочали роботу представники з Татарстану, Москви та Санкт-Петербурга. Збирають "ремонтні бригади", повідомляє Час Пік з посиланням на місцеві Телеgram-канали.

Як повідомляють ЗМІ, підконтрольні бойовикам, поки що займатимуться "легким ремонтом" й з'явилася "маленька надія, що наступного року в Рубіжному почнуть робити ремонт або відновлення".

Поки місцеві жителі мріють про ремонт та комфорт, "понаїхавші" начальники збирають бригади для "легкого ремонту". Окупаційна адміністрація вже розвісила оголошення про "набір спеціалістів", але у мережі повідомляють, що людей просто "кидають на гроші".

Тим часом місцеві "почекуни" радісно пишуть, що ремонтні роботи в Рубіжному розпочалися, "настрій оптимістичний, паніки немає", загалом, "життя налагоджується".

Цікаво, чи згодні з ними рубіжани, які вже встигли постраждати від горе-ремонтників. У мережі повідомляють, що рішення ремонтувати дахи в негоду обернулося черговим лихом для людей. Добірку повідомлень опублікував Telegram-канал "]]>Трикутник]]>".

оккупированное Рубежное оккупированное Рубежное

Тим часом, у сусідньому Лисичанську окупанти активно готуються "ремонтувати" порожні квартири. Зухвалий грабіж та мародерство триває...

Лисичанську триває найулюбленіша загарбниками процедура – огляди житла нібито перед відновленням. Почергово вскривають усі порожні квартири, складають дефектний акт, а між тим шукають там щось більш-менш цінне, що ще залишилося. Деякі багатоповерхівки "попередньо оглянуті" вже неодноразово", – повідомляє Луганська ОВА.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк