05.12.2023, 08:57

"Кидають на гроші": У Рубіжному російська будівельна компанія збирає бригаду для відновлення міста

Рубежное, война

В окупованому Рубіжному російська будівельна компанія збирає бригаду для відновлення міста, але є одне "але".

Жителі окупованого Рубіжного повідомляють, що у місті планується ремонт житлових будинків. Місто, яке сильно постраждало від обстрілів та боїв, було окуповане в травні 2022 року і з того часу люди тільки й чують обіцянки про "відновлення", повідомляє Час Пік.

Тепер у рубіжан з'явилася надія, що окупанти почнуть втілювати обіцянки у життя. В одному з мікрорайонів Рубіжного окупанти планують розпочати ремонти у постраждалих від обстрілів будинках й навіть сповістили про це місцевих жителів.

Нагадаємо, Кремль віддав під повний контроль Татарстану Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне. Для "відновлення" зруйнованих міст планують завозити робітників із Татарстану. Для їх розміщення окупаційні адміністрації виділяють житло, яке раніше окупантами було визнано безхазяйним, тобто. "віджате" в українців, які не схотіли жити в окупації.

Але, мабуть, будівельників, що "понаїхали" на Луганщину, не вистачає й окупанти вирішили збирати бригади "відновлювальників" з місцевих. Окупаційна адміністрація вже розвісила оголошення про "набір спеціалістів".

У захопленому росіянами місті немає роботи, люди виживають, хто як може. Можна було б порадіти за "спеціалістів", які нарешті отримають роботу, але є одне "але".

В самій РФ у цієї будівельної компанії не дуже хороша репутація, про це пишуть у відгуках ті, хто стикався з її співробітниками й навіть влаштувався працювати з їх допомогою. Звичайно, рубіжани не зможуть дізнатися про це, оскільки давно забули, що таке інтернет. Їм обіцятимуть "золоті гори" та малюватимуть "райдужні перспективи". А потім просто кинуть на гроші...

Оголошення про набір спеціалістів у Рубіжному та відгуки росіян про будівельну компанію опублікував Telegram-канал "]]>Сєвєродонецьк | ЛХС]]>".

Рубіжне, на відміну від Сєвєродонецька, горе-будівники вже не приїздять. До міста завітала російська будівельна фірма-гастролер. Керівництво без виконавців. Останніх шукають по місту – через окупаційну адміністрацію та центр зайнятості запрошують на безоплатні відновлювальні роботи. Значного бажання в місцевих після 1,5 року без грошей не спостерігається", - повідомляє ЛОВА.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк