25.12.2023, 21:40

Окупанти рапортують про початок "відновлювальних робіт" у Рубіжному: подробиці від місцевих мешканців

рубежное

Представники країни-окупанта, які прибули з Татарстану, Москви та Санкт-Петербурга, нарешті доїхали до окупованого Рубіжного Луганської області. Згідно з інформацією, у місті, можливо, розпочнуться "відновлювальні роботи", хоча у повідомленнях місцевих мешканців зазначається, що надії на це замало.

Про це повідомляють люди, які проживають на цей час у місті, передає Час Пік із посиланням на ТГ-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

У Рубіжному розпочалися "роботи" з "відновлення" міста. Представники з Татарстану, Москви та Санкт-Петербурга сформували "бригади", які займатимуться різними аспектами ремонтних робіт, включаючи дахи, сантехніку, а також заміну вікон та дверей у квартирах.

Як рапортують пропагандисти, попри занедбаний стан міста, там вже проводяться роботи щодо покращення інфраструктури.

Проте, за інформацією місцевих жителів, у місті виникають труднощі через брак робітників і техніки, що ускладнює процес "відновлення":

"По Рубіжному: У місті почали роботу представники з Татарстану, Москви та Пітера. Кожен працюватиме за своїми напрямками і збирають бригади: ремонт покрівлі, сантехніки, вікна-двері. На 8м ремонтують дахи, поки займаються ремонтом легких "поранень", проблема в робітників та нестачі техніки. Також поступово по будинках у підвалах змінюють сан вузли. Є маленька надія, що наступного року у Рубіжному почнуть робити ремонт чи відновлення", — йдеться у повідомленні.

Всупереч заявам окупантів, мешканці виражають скептицизм і не бачать у цій ініціативі справжнього покращення та відновлення міста. Надії на повноцінну "реконструкцію" залишаються скромними, виходячи із реальної ситуації на території окупованого Рубіжного.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області зафіксовано нові прояви свавілля та порушення з боку так званої "влади". За останніми повідомленнями, у місті почали діяти "ремонтні" бригади, які провадитимуть "роботи" у квартирах без згоди та участі їх законних мешканців.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Немає сусідів - не плати за комуналку": Окупанти надають "бонуси" місцевим жителям Мелітополя, які "здають" своїх сусідів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк