29.12.2023, 13:47

"Нас опустили нижче за собак": Жителі Донецька скаржаться на життя в "руському мирі"

Жители Донецка жалуются на жизнь в "русском мире"

Мешканців Донецька вже дістало "райське" життя, яке обіцяли та влаштували російські окупанти. Люди все частіше висловлюють невдоволення та скаржаться на життя.

Якщо раніше мешканці окупованого Донецька боялися відкрито критикувати життя в "руському мирі", то сьогодні все частіше скаржаться на життя та бездіяльність окупаційної влади. Мабуть, дуже вже дістали людей реалії життя у "звільненому" місті, повідомляє Час Пік.

Від колишньої величі Донецька не залишилося й сліду. Російська орда, яка захопила сучасне красиве місто у 2014 році, 9 років привчала донеччан жити в "руському мирі" - відсутність опалення, води, електрики, інтернету, купи сміття, свавілля на дорогах...

Раніше люди навіть рота відкрити боялися, але, мабуть, вже дійшли до крапки. Тепер вони відверто заявляють: "Ми хочемо жити в республіці, яку нам показують по телевізору".

Поки російські пропагандисти нахвалюють життя в "руському мирі", клепаючи "красиві правдиві" сюжети, багато мешканців Донецька живуть без світла та води. Вони мріють купатися, хоча б раз на тиждень, й не у воді болотного кольору з живністю. Вони хочуть жити у сухих теплих квартирах,зі шпалерами в квіточки, а не "в цвіль", яка замерзає через відсутність опалення.

"Жителі окупованого Донецька скаржаться на нелюдське ставлення з боку російської окупаційної адміністрації.

Другий тиждень вони не мають ані води, ані світла.

Мабуть, це і є той "захист від утисків", про який весь час говорить Путін", - прокоментував відео український журналіст Денис Казанський у Telegram.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк